Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

За нас

За bgmatrak.com

sklad_bgmatrak.com

Ние от екипа на фирма БГ Матрак имаме над 15 години опит в продажбата на матраци и легла.
 

През 2014 година решихме да стартираме с нов проект - онлайн магазин www.bgmatrak.com   
 

В него ще откриете подбрани марки матраци, както и техните най-добри модели на пазара. Изборът ни от модели е базиран на дългогодишния ни опит в търговията с матраци и на потребителското поведение и търсене. 
 

Също така при нас може да откриете, голямо разнообразие от еднолицеви и двулицеви матраци, подматрачни рамки, протектори за матраци, възглавници (мемори, анатомични, ортопедични и др.), детски матраци, топ матраци, спални, тапицирани легла и бази, както и голямо разнообразие от аксесоари за съня.
 

Може да избирате от матрак с мемори пяна, полиуретанова пяна, латексов матрак, матрак с покет пружини, матрак с пружини бонел. 
 

В основата на нашата работа стои правилното консултиране на клиентите относно здравословния и качествен сън. Не се колебайте да се свържете с нашите консултанти, които с удоволствие ще ви насочат при избора на матрак.
 

Ние разбираме, че купуването на матрак може да бъде много сложна и объркваща процедура, затова се постарахме да ви предоставим максимална информация за всеки един продукт, предимства и подробно описание. 
 

Предимства на онлайн пазаруването : 
 

 • Без повече обикаляне по магазините
 • Подбран избор от продукти
 • Подробно описание и снимков материал на всички модели
 • Промоционални предложения всеки ден 
 • Безплатна доставка до дома
 • Покупка без риск. Преглед на стоката преди плащане.
   
Свържете се с нас:
 
 • Можете да се свържете с нас по телефон - 0895 51 00 55, имейл: sales@matraci.bg, чат линията с наш консултант или чрез формата за контакт.
   

Безопасно пазаруване:
 

 • Много от нашите клиенти предпочитат метода за доставка тип  "наложен платеж". Това е най-сигурният начин, че вие ще може да видите и пипнете стоката преди да платите каквото и да било за нея.