Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци Блян

Повече от 20 години матраци Блян радват нашите клиенти, събуждайки се с усмивка всяка сутрин.

Матраците с марка Блян са почти 25 години на пазара, фирмата е създадена през далечната 1994 г. Още от самото основаване те залагат на иновации, като например изработката и производството на матрак без лепило, което за времето си е било супер полезно, защото е премахвало миризмата, която е оставала при производство. Другото предимство е, че се спестяват мъките на родителите, чийто деца са алергични.

Основният фокус на марката е производството с специалният 3D – профилиран пенополиуретан, който е на абсолютно 100% безотпадна технология. Благодарение на модификации между основните компоненти на матраците – плътност, твърдост и ред на подреждане се постигат добър пружиниращ ефект и висок клас проветривост, което спомага за анти-бактериално предпазване.

Закупувайки матрак от марката Блян от нашият онлайн магазин за матраци – bgmatrak.com вие ще получите напълно безплатна доставка до ваш адрес, независимо къде се намирате, в коя точка на България. Доверете ни се още днес!

Серията двулицеви матраци от Блян включва следнтие модели :

Модел Аморе - изключително комфортен продукт, чуято структура от иновативни конфигурации на специфични разрези и материали гарантира максимална вентилация и осигурява допълнително удобство на тялото по време на почивка. 

Модел Амар. Асиметричната конструкция от 3D - профилирана високоеластична пяна HR, мемори пяна от зимната страна и ядро от дишаща пяна за база.

Модел Инфинити Сенс с иновативна nanoSpring технология - миниатючрни пружинки , пазположени по цялата повърхност на матрака, масажират кожата и подобряват кръвообръщението. 

Модел Специал е изработен от нов вид HR полиуретанова пяна с висока еластичност и плътност. Напълно екологичен матрак със сваляем калъф с цип. Не прижинен, дишащ и високо анатомичен.

 Модел Кокос има засилен ефект на ортопедичност поради повишена твърдост на матрака. Кокосовата вложка прави матрака твърд и подходящ за хора с болки в гърба, търсещи твърда опора по време на сън. Антиалергичен и антибактериален с висока анатомичност. 

Модел Стандарт създава пружиниращ ефект, благодарение на симетрична конструкция, състояща се от три полиуретанови блока, два от който са със специфично профилирано повърхнини. Напълно анатомичен, предпазващ спящия с антибактериална и анти акарна защита. 

Детски матрак Блянболино - напълно подходящ за бебета и малки деца. Антибактериален и антиакарен, матрака предлага необходимата защита за деца в крехка възраст.

Модел Специал плюс е страхотен матрак със сваляем калъф с цип за по-добра хигиена. Ортопедична основа, подходяща за хора с проблеми в гърба, кръста, ставите и връта. Зимна и лятна страна за допълнителен комфорт през сезоните.

Модел Захир е матрак с високо качество. Отличава се със присъствието на високоеластичния материал мемори пяна. Калъф с цип за лесно поддържане и пране. Зимна и лятна страна за допълнителен комфорт.

Модел Инайя отговаря изцяло на изискванията на ЕС за комфорт и ортопедичност. Максимална вентилация и калъф разделящ се на две за по-добра хигиена.

Задай Низходяща Посока

8 продукт(а)

Детски матрак Блянболино
Топ матрак Мемори 6 см - Блян
Топ матрак Комфорт 8 см - Блян
Зеро Кокос 18см, двулицев матрак - Блян
Зеро Мемори 18см, двулицев матрак с мемори пяна - Блян
Зеро Мемори 20см, еднолицев мемори матрак - Блян
Кокос - двулицев матрак от Блян
Зеро Покет 26см, еднолицев матрак с покет пружини - Блян
Задай Низходяща Посока

8 продукт(а)