Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 44
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци Don Almohadon

Дон Алмохадон – 100% Испанско производство и произход от BGMatrak.com

Матраците с марка “Don Almohadón” са изключително луксозни, висок клас матраци, възглавници, протектори, топери (топ матраци) и други аксесоари от спалната индустрия. Марката е собственост на голям испански производител, който инвестира в разработването и внедряването на най – новите и модерни технологии в производственият процес, всичко в унисон с традициите на Испания.

Продуктите на матраците с марка “Don Almohadón се отличават от конкурентите си с изключително прецизната изработка и влаганите материали. Материалите са топ клас, висококачествени, еко-френдли, безвредни, съобразени с най – строгите изисквания на Европейския Съюз.

Купувайки матракDon Almohadón от BGMatrak.com вие получавате:

  • Топ клас матрак с испанско качество.

  • Топ клас материали и изработка.

  • Безплатна доставка до ваш адрес в цяла България.

  • Гаранция до 10г.

Освен матраци, маркатаDon Almohadón предлага и възглавници, протектори за матраци, топ матраци с високо качество. Вземете вашият матрак още днес.

Матрак Termal Visco - този матрак предоставя отличен комфорт, благодарение на превъзходното качество на материалите, произведени в Испания. За ваше удобство матракът е с две лица: лятно - с 100% триизмерна дишаща материя предоставяща прохлада през топлите месеци и зимно - направено от велур, гарантиращ топлина и комфортна почивка. 

Матрак Viscoplus Ви гарантира максимален комфорт по време на сън. Благодарение на термочувствителния Memory слой той копира извивките на тялото и му осигурява равномерен натиск. По този начин преразпределя тежестта и намалява точките на напрежение, които могат да доведат до нарушаване циркулацията на кръвта и въртене, и обръщане по време на сън. Всичко това го прави изключително приспособим към всяко тяло и всяка поза на сън.

Матрак Naturtea:

Матрак Viscoflower Ви предлага равномерно разпределение на натиска по цялото тяло, което има благоприятен ефект върху циркулацията на кръвта. Научни изследвания доказват значимостта на добрия матрак за човешкото здраве и естествената позиция на тялото по време на сън. При Viscoflower това е постигнато благодарение на високоеластичния Memory слой. Матракът е хипоалергичен и защитен от проникване на акари и бактерии. 

Матрак Viscoelastic притежава два слоя: термочуствителен Memory foam (мемори пяна) и Eliocel - опорен слой с отворена клетъчна структура. Това позволява на матрака да следва извивките на Вашето тяло осигурявайки Ви стабилна опора по време на сън. Viscoelastic е мек където желаете и твърд където е необходимо.

Матрак Naturcol:

Матрак Ortopedical Merino е изработен от високотехнологични съвременни материали. Неговата вътрешност е формирана от ултрагъвкав и недеформируем Eliocel, чиято молекулярна структура позволява нормално "дишане" вследствие на което се постига комфортна, здравословна и естествена релаксация.

Със своите две страни - лятна и зимна, той е подходящ както за всеки сезон, така и за всички възрасти. С целенасочения ортопедичен ефект, той подпомага правилното спане и здравословното положение на тялото по време на сън, чрез придържане на гръбнака в естественото му положение.

 Матрак Anatomic Visco. Достъпен лукс и комфорт. Оригинален мемори матрак с изразени анатомични характеристики. Благодарение на опорния слой Eliocel и термучуствителната Memory пяна, този матрак ще обгърне нежно всяка извивка на тялото Ви. 

Матрак Eliocol е предназначен за висок комфорт по време на сън, дължащо се на точковото адаптиране, осигуряващо равномерен натиск във всяка една точка на тялото. Модела е с височина 21 см, а клетъчната му структура гарантира отличната му проветривост, предпазвайки го от запарване.

Тези матраци съчетават традициите с новите технологии, въплащавайки в себе си най-новото поколение слой Eliocel на Дон Алмохадон.  

Матрак Lanapur е практичен матрак с ортопедични и анатомични свойства. Ядрото от Eliocel осигурява необходимата опора на тялото Ви и намалява точките на напрежение. Зимната страна е съставена от чиста вълна, чиято основна характеристика е термурегулаторната й способност да поддържа постоянна телесна температура. Лятната страна е изработена от приятен на допир фин текстил капитониран със силиконови фибри. 

Матрак Ergonomico. Този матрак е с изразено ергономични качества и покрива основните изисквания за пълноценен сън. Ядрото от Eliocel Nucleo с отворена микроклетъчна структура, антиалергичният фиброблок, мекият и приятен на допир плат, създава здравословна и релаксираща среда по време на сън. 

Задай Низходяща Посока

23 продукт(а)

Възглавница Teide - Don Almohadon
Възглавница Aneto - Don Almohadon
Протектор за матрак Cian - Don Almohadon
Непромокаем протектор за матрак Amarillo
Възглавница с парчета Memory - Don Almohadon
Непромокаем протектор Lima - Don Almohadon
Протектор за матрак Violeta Reversible - Don Almohadon
Възглавница Memory Foam - Don Almohadon
Възглавница за четене - Don Almohadon
Memory Foam Дишаща
Memory Foam Климатична - Зима/Лято
Memory Foam Анатомична Перяща
Memory Foam перяща
Възглавница Memory Cervical - Don Almohadon
Възглавница за крака Релакс - Don Almohadon
Ergonomico 18см, двулицев матрак - Don Almohadon
Anatomic Visco 18см, двулицев матрак - Don Almohadon
Ortopedical Merino 21см, двулицев матрак - Don Almohadon
Anatomic Visco 25см, двулицев матрак - Don Almohadon
Viscoelastic 21см, двулицев матрак - Don Almohadon
Naturtea 23см, двулицев матрак - Don Almohadon
Termal Visco 25см, двулицев матрак - Don Almohadon
Termal Visco Gray 25см, двулицев матрак - Don Almohadon
Задай Низходяща Посока

23 продукт(а)