Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци iSleep

BGMatrak.com представя iSleep – всеки ден миг наслада, всяка вечер – уют и топлина.

Ако сте се питали как изглежда съвършенството в спалната индустрия – продукти за сън, то iSleep е вашият отговор. Огромно разнообразие от продукти за сън, на достъпни цени и невероятен уют и комфорт при сън.

Бранда се концеинтрира върху концепцията, че сънят е гаранция за активен и пълноценен живот. Затова и колекцията Comfort е разработена около пяната, като например Memory Silver, който освен конфорт за сън е и снабден със сребърни нишки за антибактериално предпазване. Memory Classic се отличава с широкоразпространената си форма и се води класически модел. New Wave е невероятен продук, със топ качество, съчетан с дизайнерски външен вид. И накрая но не на последно място OrthoRelax – специално разработен продукт за тези от вас, които са с фокус върху здравословният начин на живот.

Другата колеция на марката iSleep се казва Design и както подсказва името, става дума за истинска експлозия от дизайн и подход към нещо така обиковено като матрака. Използвани са най – новите технологии, за да ви се осигури най – добрата опора на гръбначния стълб. Моделът Memory Spring, сам по себе си е уникален продукт със Pocket Spring + Memory пяна и текстил от Алое Вера! Тази комбинация ще ви гарантира пълно възстанояване.

Компанията е помислила и за най – малките с колекцията iSleep Baby, тя е с фокус върху децата и подрастващите. Както знаете за децата сънят е изключително важен, още повече, че те спят доста повече от възрастните. Baby Puzzle е моделът, който стана известен особено за новородените и родителите го обожават.

Най – доброто ви предстои, събудете се с усмивка и посрещнете новият ден. Заспивайки с усмивка, утре ще е най – прекрасният ден!

Заедно с iSleep, BGMatrak гарантира за това и на вас!

Задай Низходяща Посока

10 продукт(а)

Непромокаем протектор Easy с четири ластика iSleep
2=3 Непромокаем памучен протектор Bamboo Natura - iSleep
Непромокаем протектор с борд Natura Eucalypt - iSleep
Easy Fix Black подматрачна рамка iSleep
Baby Puzzle - детски матрак iSleep
Orto Classic 18 см, двулицев матрак - iSleep
Body Rest 22 см, двулицев матрак - iSleep
Memory Spring 20см, двулицев матрак - iSleep
Memory Relax двулицев матрак iSleep
Memory Silver 22см, двулицев матрак iSleep
Задай Низходяща Посока

10 продукт(а)