Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци Нани

Кой не е чувал за Матраци Нани? Една от водещите марки в България, представена от BGMatrak.com. Със силното си медийно присъствие, Нани се е утвърдила като водещ производител на матраци от най – висок клас, именно затова и предлагаме техните висококачествени продукти в нашият сайт. Фирмата от Севлиево е с традиции в предлагането на матраци, легла, завивки и възглавници, подматрачни рамки и др. Производството е разположено в гр. Севлиево, а складовата им база е пръсната из цяла България, за да улесни доставките на продуктите си.

Марката Нани е фокусирана във висококачествените материали и съвременните изисквания на потребителите за добър и спокоен сън. Българската компания “Паралел” ЕООД непрекъснато инвестира в нови технологии и машини и това и нови редица престижни грамоти и сертификати за качество, както от български, така и от международни панаири където тя представя продуктите си и се състезава с други производители на матраци.

Закупувайки матрак “Нани” от нашият онлайн магазин за матраци – BGMatrak.com ние се ангажираме да ви го доставим до ваш адрес, при това абсолютно безплатно.

Ако все още се колебаете за матраци Нани – недейте, това е фирма със страхотно реноме и дългогодишна история в производството на матраци. Можете да разгледате техните предложения за детски матраци, подматрачни рамки, възглавници, топ матраци. Доставката е безплата от BGMatrak.com

Купете матрак Нани от онлайн магазин за матраци BGmatrak.com и ние ще го доставим безплатно до всяка точка на страната ! 

Матраци Нани предлагат следната гама еднолицеви матраци : 

Модел Каспия Покет Спринг - еднолицев матрак с вградена метална подматрачна рамка и покет пружини. 

 

Модел Каспия Виско Покет Спринг - еднолицев матрак с вградена метална подматрачна рамка, покет пружинен пакет и слой мемори пяна за допълнителен комфорт. 

 

Колекцията двулицеви матраци на Нани включва следните модели : 

 

Матрак Сирена Ултрафлекс - двулицев матрак изцяло изграден от POLYFLEX. Височина на матрака 22 см и 10 години гаранция. Иновативен калъф с дишаща лента, цип за лесно сваляне и пране и сребърни нишки за отлична антибактериална защита. 

Матрак Сирена Мемори - двулицев матрак с ядро от POLYFLEX и допълнителен слой мемори пяна за отличен комфорт по време на сън. Мемори пяната копира извивките на тялото и придава удобството от което има нужда. Калъф с цип за по-лесна поддръжка. Дишаща лента за по-добра вентилация . 

Матрак Сирена Фреш Мемори е нов модел двулицев матрак с изключителен комфорт ! Най-иновативните материали и техники за производство на матраци са направили този матрак един от най-предпочитаните матраци от висок клас.

Матрак Лаго

 

Матрак Бахама Мемори 

 

Матрак Аруба 

Матрак Модена 

Матрак Аляска

Матрак Майорка

Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 101 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Възглавница Мемори Пух
Мемори Форм 33x50 см - възглавница Нани
Метална ламелна рамка Комфорт - Нани
Детски матрак Нани
Топ матрак Нани 8 см - полиуретанова пяна
Топ матрак Адеона 5 см - полиуретанова пяна - TED BED
Лукс - метална ламелна рамка без регулиране на твърдостта - Нани
Детски лукс - детски матрак Нани
Лукс - метална ламелна рамка с регулиране на твърдостта - Нани
Тирена 18см, двулицев матрак - Нани
Топ матрак с мемори пяна - Мармара - 6см Нани
Тирена 82/190
Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 101 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5