Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци Реста

Матраците с марка „Resta” са с повече от 8г. опит в продажбите на дребно на матраци и продукти за съня. Точно благодарение на този дългогодишен опит ние от bgmatrak.com решихме да работим с тях. Може би малко хора знаят, но матраци Реста са лидер в онлайн пространството в Румъния. С повече от 50 000 доволни клиента, те решават, че е крайно време да създадат собствена марка и тук е и мястото на Реста.

Матраците с бранд „Реста” нямат нищо случайно, всеки артикул е разработен и произведен въз основа на голямо количество данни от потребителски ревюта и продажби. Цялостната концепция на матраци „Resta” не е безкрайно количество колекции матраци и мебели за спалня, а напротив, няколко, но точно в целта.

Всеки един от продуктите се разработва със следните материали :

  • Полиуретан

  • Мемори пяна

  • Пено латекс

  • Латексиран кокос

Всеки един модел е с над 20 размера на склад, така че няма как да се притеснявате, че няма подходящ размер за вас и трябва да чакате 1 месец да ви направят по поръчка.

Високото качество на производствените материали, заедно с иновациите носят на хилядите клиенти ползотворен сън и много усмивки сутрин. Ние от BGMatrak.com знаем, че това е най – важното за да работи партньорството ни, точно за това работим с „Resta”. Те са с млад амбициозен екип от професионалисти и анализатори и ще ви помогнат винаги, когато имате нужда от тях.

Продуктовата гама на матраци Resta включва следните модели :

Модел Dual Form - създава голям комфорт чрез еластичен горен слой полиуретан. Ортопедична основа предлагаща твърда подкрепа на гръбнака. Ефективен контрол на влажността. 

 

Модел Fresh Classic Memory е матрак предназначен за активно спортуващи хора, които търсят сигурна и комфортна среда за сън, като в същото време да не бъде мека и пухкава. Това е и причината мемори пяната в матрака да е 2 см.
Сваляем калъф, капитониран със силиконова вата за по-лена поддръжка и по-добра хигиена.

 

Модел Latex Ultraflex - матрак комбиниращ качествата на два материала - високоустойчив полиуретан и латекс. По стените на калъфа е поставена 3D дишаща лента за по бърза вентилация на матрака. Матракът Latex Ultraflex е предназначен за хора които искат по-здрава подкрепа, но удобен и приятен на допир матрак.

 

Модел Silver Memory предназначен за хора които искат много добър комфорт в едно с твърда подкрепа на гръбначния стълб, но също така искат и специална защита по отношение на здравето. Матрака разполага с два слоя мемори пяна с различни плътности.Височина от 22 см за максимален комфорт. Сваляем калъф с цип и 3D  дишаща лента за по добра вентилация изработен от плат Chablise Argentum +. Материал осигуряващ много добра защита от акари и микроорганизми, както и от появата на алергични реакции.

 

Модел Fitness Memory 4M - матрак подходящ за хора които биха желали да спят върху твърда основа и същевременно матрака им да е комфортен и безвреден за здравето. Съчетава елементи на комфорт,  предлагани от мемори пяната, твърдост осигурена от кокосовите вложки и стабилна структура. 

Не са открити продукти.