Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 11
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци Тед

Всички знаем рекламата на матраци „Тед” ... защото са удобни. Това не е случаен слоган, матраци ТЕД се гордеят с едни от най – предпочитаните матраци и продукти за сън (възглавници, топ матраци, протектори за матраци, подматрачни рамки, дори и мултифункционални мебели).

Компанията може да се похвали като най – голямата компанияпроизводител на легла и матраци, не само в България, но и на целият Балкански полуостров, което само говори за нейното най – високо качество и стандарти.

BGMatrak.com избра марката “TED” най –вече заради наистина уникалният начин по който компанията работи. Тя се старае да задоволи всеки индивидуален клиент, а това съчетано със страхотният екип от професионалисти, работещи в компанията е гаранция за успех! Добавете и афинитета към иновации и технологии в индустрията и ще разберете защо това е предпочитаната марка на почти всеки българин.

Компанията – производител от скоро може да се похвали с една от най – иновативните фабрики, дори в световен мащаб. Тя е с площ над 22 000 кв.м.

Други причини да изберете ТЕД:

 • Българска компания, без чуждо участие – инвестирате в български производител

 • Почти 20 г. Опит в производството не само на матраци, но и на всичко в спалната индустрия.

 • Абсолютно безплатна доставка до вашият дом, само от BGMatrak.com

 • Висок стандарт на използваните материали.

 • Висок стандарт в изработката на матраците.

Поръчайте още днес вашият матрак ТЕД, качественият сън е на един клик разстояние! Матраци ТЕД ... защото са удобни.


Колекцията еднолицеви матраци от Тед включва следните модели :


- Awa - класически еднолицев матрак с дървена конструкция и състав от пружинен пакет "БОНЕЛ":

 

- Адеона - еднолицев матрак съставен от полиуретанова пяна с калъв с капитониран мемори пух за максимален комфорт. Дървена конструкция за максимална здравина.

 

- Армида - еднолицев матрак със сваляем калъф с цип. Състав от Полиуретанова пяна и мемори пух капитониран в калъфа на матрака. Стабилна дървена конструкция.

 

- Exclusive Memori Silver - еднолицев матрак съставен от покет пружини - най-ортопедичната система за сън в света и слой мемори пяна. Калъф с втъкани сребърни нишки за отлична антибактериална защита.

 

 

- Memori Silver Flex - еднолицев матрак, част от "Сребърата колекция" на матраци тед. Стабилна дървена конструкция, състав от полиуретанова пяна и мемори пяна. Високо ортопедични качества.

- Favorit Nova - еднолциев матрак от колекция 2016-та година на матраци ТЕД . Съставен от покет пружини и мемори пяна. Един от най-продаваните продукти на марката, славещ се с положителни отзиви по цял свят.

 

 

- Модел White Line - изцяло изграден от профилирана  пенополиуретанова пяна с масажиращ ефект. Делим калъф с цип за по добра хигиена. Матрака предлага комфорта и удоволствието от зимна и лятна страна според сезона. Анти слип ефект - не позволява на спалното бельо да се хлъзга върху матрака. И всичко това доставено на руло за по лесно пренасяне.

- Модел Red Line - матрак с ядро от пенополиуретан + добавен слой мемори пяна, за почитатели на комфорта. Мемори пяната копира извивките на тялото и създава уникален комфорт. Матрака предлага две степени на твърдост и е готов да задоволи изискванията и на най-капризните. Сваляем калъф с цип за по добра хигиена. Анти слип ефект, предпазващ спалното бельо от хлъзгане. Матрака се доставя на руло за лесно преместване.

 

- Модел Black Line - матрак за почитателите на пружинните матраци. Съставен от покет пружини - индивидуално пакетирани пружини и слой мемори пяна за допълнителен комфорт. Предосатвя отлични ортопедични качества и се слави с изключителен комфорт. За по-голямо удобство, матрака се доставя навит на руло. 

Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 126 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Перфекта непромокаем протектор от ТЕД
Silver Sense възлгавница от Тед
Memo Silver Sense възлгавница от Тед
Анатомична мемори възглавница Green Line - ТЕД БЕД
Възглавница Lavander ТЕД
Възглавница Memory Standart - TED BED
Възглавница Canella Therapy - Тед
Възглавница MEMORY LUX PILLOW
Easy Collect – сглобяема метална рамка ТЕД
Възглавница Ergo Latex Pillow
Ламелна рамка Standart techno 510 - TED BED
Мелодична възглавница ТЕД
Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 126 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5