Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци Тед

Всички знаем рекламата на матраци „Тед” ... защото са удобни. Това не е случаен слоган, матраци ТЕД се гордеят с едни от най - предпочитаните матраци и продукти за сън (възглавници, топ матраци, протектори за матраци, подматрачни рамки, дори и мултифункционални мебели).

Компанията може да се похвали като най - голямата компания -производител на легла и матраци, не само в България, но и на целият Балкански полуостров. Това говори за следването на най – високо качество и стандарти при производството на матраци.

BGMatrak.com избра марката “TED” най - вече заради наистина уникалният начин по който компанията работи. Тя се старае да задоволи всеки индивидуален клиент, а това съчетано със страхотният екип от професионалисти, работещи в компанията е гаранция за успех! Добавете и афинитета към иновации и технологии в индустрията и ще разберете защо това е предпочитаната марка на почти всеки българин.

Компанията - производител от скоро може да се похвали с една от най - иновативните фабрики, дори в световен мащаб. Тя е с площ над 22 000 кв.м.

Други причини да изберете ТЕД:

 • Българска компания, без чуждо участие - инвестирате в български производител

 • Почти 20 г. опит в производството не само на матраци, но и на всичко в спалната индустрия

 • Абсолютно безплатна доставка до вашият дом само от BGMatrak.com

 • Висок стандарт на използваните материали

 • Висок стандарт в изработката на матраците

Поръчайте още днес вашият матрак ТЕД, качественият сън е на един клик разстояние! Матраци ТЕД ... защото са удобни.


Колекцията еднолицеви матраци от Тед включва следните модели :


Awa - класически еднолицев матрак с дървена конструкция и състав от пружинен пакет "БОНЕЛ":

 

Адеона - еднолицев матрак съставен от полиуретанова пяна с калъф с капитониран мемори пух за максимален комфорт. Дървена конструкция за максимална здравина.

 

Армида - еднолицев матрак със сваляем калъф с цип. Състав от полиуретанова пяна и мемори пух капитониран в калъфа на матрака. Стабилна дървена конструкция.

 

Exclusive Memori Silver - еднолицев матрак съставен от покет пружини - най-ортопедичната система за сън в света и слой мемори пяна. Калъф с втъкани сребърни нишки за отлична антибактериална защита.

 

 

Memori Silver Flex - еднолицев матрак, част от "Сребърата колекция" на матраци Тед. Стабилна дървена конструкция, състав от полиуретанова пяна и мемори пяна. Високо ортопедични качества.

Favorit Nova - еднолциев матрак от колекция 2016-та година на матраци ТЕД . Съставен от покет пружини и мемори пяна. Един от най-продаваните продукти на марката, славещ се с положителни отзиви по цял свят.

 

 

Модел White Line - изцяло изграден от профилирана  пенополиуретанова пяна с масажиращ ефект. Делим калъф с цип за по - добра хигиена. Матракът предлага комфорта и удоволствието от зимна и лятна страна според сезона. Анти - слип ефект - не позволява на спалното бельо да се хлъзга по матрака. И всичко това доставено на руло за по - лесно пренасяне.

Модел Red Line - матрак с ядро от пенополиуретан + добавен слой мемори пяна за почитателите на комфорта. Мемори пяната копира извивките на тялото и създава уникален комфорт. Матракът предлага две степени на твърдост и е готов да задоволи изискванията и на най-капризните. Сваляем калъф с цип за по добра хигиена. Анти - слип ефект, предпазващ спалното бельо от хлъзгане. Матракът се доставя на руло за лесно преместване.

 

Модел Black Line - матрак за почитателите на пружинните матраци. Съставен от покет пружини - индивидуално пакетирани пружини и слой мемори пяна за допълнителен комфорт. Предоставя отлични ортопедични качества и се слави с изключителен комфорт. За по -голямо удобство, матрака се доставя навит на руло. 

Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 107 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Silver Sense възлгавница от Тед
Възглавница Lavander ТЕД
Възглавница Memory Standart - TED BED
Memo Silver Sense възлгавница от Тед
Възглавница Canella Therapy - Тед
Възглавница MEMORY LUX PILLOW
Easy Collect – сглобяема метална рамка ТЕД
Възглавница Ergo Latex Pillow
Ламелна рамка Standart techno 510 - TED BED
Мелодична възглавница ТЕД
Кашмир - калъф за матрак от ТЕД
Органичен памук - калъф за матрак от ТЕД
Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 107 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5