Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 44
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

TEMPUR

Чували ли сте за материалът TEMPUR? – ако не, то определено трябва да наваксате. Това е специален освобождаващ материал, който е с уникално, само по себе си, покритие и е резултат от разработките и научните постижения, не на кой да е друг, а на НАСА. Защо наса да разработят матраци? – е не са, те са разработили тази технология, за да може астронавтите да изпитват по – малко комфорт и напрежение при излитане.

Този уникален материал, ще се нагоди точно според извивките на вашето тяло, освен това е супер еластичен и ултра термочувствителен, в основата си има огромно количество отворени клетки, които осигуряват пълна опора, точно там където имате нужда.

Ако сте се чудили какъв матрак да си вземете – твърд или мек, то TEMPUR е вашето решение, защото той ще се напасне според вашето тяло, тегло и опорни точки, отнемайки напрежението на тялото. Матракът с материал TEMPUR е мек там където вие искате и достатъчно твърд там където ви е необходимо.

От НАСА продукт към марка матраци и възглавници признати в цял свят, това е на лице. Милиони хора се доверяват на бранда, а той е станал символ на иновативност, престиж и високо качество. Наистина няма какво друго да очаквате.

Когато НАСА разработи този уникален материал, ние чрез различни разработки и проучвания, благодарение на екип от учени направихме технологията приложима за матраците и възглавниците, за да достигне до вас, крайният клиент.

Не се колебайте доверете се на TEMPUR. Една от най – предпочитаните марки в BGMatrak.com

Задай Низходяща Посока

4 продукт(а)

Original 15 двулицев матрак - TEMPUR
Cloud 19см, двулицев матрак - TEMPUR
Sensation 19см, двулицев матрак - TEMPUR
Cloud 25см, двулицев матрак - TEMPUR
Задай Низходяща Посока

4 продукт(а)